Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stern: Želio bih da LeBron ostane u Clevelandu

Komesar NBA lige David Stern boravio je u ponedjeljak u Clevelandu, gdje je uoèi poèetka druge polufinalne utakmice doigravanja, Cleveland – Boston, uruèio MVP nagradu LeBronu Jamesu.

Prošle nedjelje je Stern prvi put uruèio nagradu najkorisnijeg košarkaša osnovnog dijela sezone Jamesu u rodnom mu Akronu, gradiæu države Ohio (u srednjoj školi St. Mary).

“Volio bih da James ostane u Clevelandu. Osjeæam bilo ovih navijaèa i znam koliko bi im znaèio ostanak te istinske košarkaške svjetske zvijezde. Uostalom, srž NBA jest da košarkaši ostanu što dulje u svojim matiènim klubovima. Ponekad je takvo što nemoguæe ostvariti, ali u ovom sluèaju se toplo nadam da neæe doæi do promjena” rekao je Stern.

Do 1. srpnja nitko u NBA ligi ne može niti voditi, niti obavljati nikakve poslove sa slobodnim igraèima, a upravo takav nakon kraja sezone postaje LeBron James.

James je ove sezone drugi put uzastopno primio nagradu MVP-a za osnovni dio sezone i time postao deseti košarkaš u povijesti s takvim uspjehom. Debitirao je za Cavalierse u sezoni 2003/04 i odtad je stalni nositelj ove momèadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE