Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Ballmer:”Ty Lue je najbolje od najboljeg”

Prošlog tjedna obznanjeno je kako će Doca Riversa na klupi LA Clippersa zamijeniti Tyronn Lue. Odluku je donio vlasnik kluba, milijarder Steve Ballmer koji je na današnjem predstavljanju novog trenera rekao kako je Lue “najbolje od najboljeg”, dodavši i kako je razočaran načinom na koji su Clippersi završili prošlu sezonu. 

“Moja osobnost priznaje samo pobjedu. Morali smo dobiti najbolje od najboljeg, a Ty Lue je najbolji od najboljih.” – rekao je Ballmer.

Lue je dosada kao glavni trener vodio Cleveland Cavalierse od siječnja 2016. – kada je smijenjen David Blatt – do studenoga 2018. godine te je s LeBronom Jamesom u sastavu 2016. osvojio naslov prvaka dok je 2017. i 2018. gubio u finalima doigravanja. Odlaskom Jamesa u Los Angeles Lakerse u ljeto 2018. Lue je na klupi Cavsa u sezonu 2018/19. krenuo s omjerom pobjeda i poraza 0-6 te je odmah smijenjen.

“Moramo puno raditi kako bi ostvarili naš cilj, odnosno postali prvaci. Motivaciju, alate i podršku za to imamo, uzbuđen sam što je sve započelo.” – rekao je Lue na predstavljanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE