Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Clifford: Stephenson još nije zvijezda

Glavni trener Charlotte Hornetsa Steve Clifford vjeruje kako je jedan od problema kod Lancea Stephensona ispunjavanje raznoraznih očekivanja koja su još uvijek daleko od realnosti.

”Da budem pošten, jedna od svari koje su mu otežale boravak ovdje je što su ga svi prozvali sljedećom zvijezdom lige. On nije zvijezda, on je igrač koji ima talenta za postati zvijezda. Da budete zvijezda u ovoj ligi, trebate igrati tako jedan niz godina”, rekao je Clifford.

Charlotte Hornetsi su trenutno na nevjerojatnom nizu od devet uzastopnih poraza, jedan podatak koji prije sezone nije očekivao nitko, baš zbog dolaska Lancea koji se pridružio ekipi koja ima veterana Ala Jeffersona i, tada se bar činilo, dobru jezgru za budućnost. Međutim, Hornetsi su trenutno na omjeru 4-14, na dnu su konferencije Istok, a sinoć su protiv Atlanta Hawksa izgubili čak 30 razlike.

Lance nakon prošlogodišnjih odličnih brojki u dresu Pacersa (14 poena, 7 skokova, 5 dodavanja, šut 50 posto), ove sezone u 18 odigranih utakmica bilježi lošije brojke (10 poena, 8 skokova, 5 dodavanja, šut 37 posto). Pad je očit, a dokad će trajati nitko ne zna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE