Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr: “Boston će godinama dominirati Istokom”

Cijela liga zadivljena je trenutnim igrama Boston Celticsa. Sinoćnjom pobjedom protiv Netsa, momčad Brada Stevensa zaredala je 13 pobjeda. Riječi hvale za Celticse ima i trener aktualnih prvaka, Golden State Warriorsa, Steve Kerr.

“Zaista izgleda da je Boston tim budućnosti na Istoku zbog svih asseta koje posjeduju i zbog mladih, talentiranih igrača te sjajnog trenera, a Kyrie je nevjerojatan. Kada uzmete to sve u obzir, izgledaju kao ekipa koja će biti na samom vrhu Istoka još godinama. Je li njihovo vrijeme sad ili ono tek dolazi, to ćemo tek vidjeti, ali oni izgledaju kao da žele da je sada.”

Kerr će sa svojim Warriorsima nastojati prekinuti trijumfalni niz Celticsa u četvrtak, kada se te dvije momčadi sastaju u Bostonovom TD Gardenu.

“Stvarno su jaki, ali i motivirani. Napreduju već godinama. Izgubili su u finalu konferencije. Žele osvojiti naslov i to pokazuju. I bez Gordona Haywarda i njegove užasne ozljede, Boston razbija ljude. Bit će jako zabavno igrati protiv njih u četvrtak. Znamo i koliko će to biti teško.”

Bostonov omjer 13-2 trenutno je najbolji u ligi, dok će im se Warriorsi, koji su trenutno na 11-3, nastojati približiti pobjedom u njihovom međusobnom ogledu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE