Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr o nastupu Curryja

Jučer smo imali prilike vidjeti spekulaciju u kojoj se govori da će Stephen Curry biti spreman za treću utakmicu koja će se noćas odigrati u Portlandu. Trener aktualnih prvaka, Steve Kerr, opovrgnuo je to kazavši da nema šanse da Curry već sada nastupi. Podsjetimo, u prvom krugu doigravanja protiv Houston Rocketsa, Steph se dva puta ozlijedio, drugi puta ozbiljnije, kada mu je rečeno da mora odmarati barem dva tjedna kako bi se ozljeda sanirala. S obzirom da nemaju preteškog protivnika ispred sebe, razumljivo je da Kerr želi što više odmoriti Currya.

Da, sutra je treća utakmica, ali Stephen neće zaigrati. Oporavak protječe dobro i svakim danom izgleda bolje, ali sve dok ne bude potpuno spreman i dok ne bude radio puni trening s nama, neće igrati. Mi ćemo nastaviti raditi ono što i do sada. Tako da, nema šanse za sutra, možda za ponedjeljak u četvrtoj utakmici, ali samo ako bude izvanredan sljedećih nekoliko dana.“

Curry se ponovno ozlijedio u četvrtoj utakmici protiv Rocketsa, kada se poskliznuo na mokar dio parketa, nakon čega se uhvatio za koljeno. Prvu utakmicu serije je odigrao sjajno, dok je u drugoj bacao cigle i vidjelo da se nije potpuno oporavio, pa je jasno da je Kerr sada oprezniji i želi ga više odmoriti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE