Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr: Odmor igrača nam je ispred rušenja rekorda

Rekord Chicago Bullsa iz sezone 1995./1996. Od 72 pobjede i 10 poraza sigurno je stajao na tronu do ove godine i sjajnih Golden State Warriorsa. Najbolji igrač ratnika, Stephen Curry, izrazio je želju za rušenjem rekorda, a s njim se složio i Harrison Barnes. Iako prilika za to postoji, trener Warriorsa Steve Kerr, ipak smiruje doživljaje te rekord stavlja u drugi plan.

Odmaranje igrača će imati prednost nad obaranjem rekorda. Onaj tko bude trebao odmor će ga i dobiti, to je sigurno“, rekao je za Yahoo Sports.

Warriorsi zaista imaju rijetku priliku da sruše ovaj rekord. Aktualni prvaci imaju sezonu iz snova. Trenutno su na omjeru 55-5, zaredali su 24 pobjede na početku sezone, te su osigurali doigravanje još u veljači, čime su postali prvim tim u povijesti NBA kojem je to pošlo za rukom. Jučerašnjom pobjedom nad Thundersima su izjednačili rekord uzastopnih pobjeda kod kuće (44), a Stephen Curry svako malo sruši neki rekord. Do jutra bi mogli nabrajati o uspjesima ove nevjerojatne ekipe.

Najbolji omjer Warriorsa u nekoj regularnoj sezoni je 67-15, što su postigli prošle godine. Dakle, još 12 pobjeda do tog postignuća te još šest ako žele izbiti na vrh ljestvice najboljeg omjera u regularnoj sezoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE