Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr propušta doigravanje zbog zdravstvenih problema?

Steve Kerr glavni trener Golden State Warriorsa, izjavio je kako neće biti spreman voditi momčad protiv Portland Trail Blazersa u četvrtoj utakmici koja se igra večeras. Kerr i dalje ima simptome nakon dvije komplicirane operacije leđa. Izjavio je također kako možda neće više moći voditi momčad u doigravanju.

Prošle godine je propustio 43 utakmice zbog toga što je imao simptome poput glavobolje, bolan vrat i mučnine.

Prošli tjedan zbog ne znam kojih razlog stvari su se pogoršale, simptomi su izraženiji“, izjavio je Kerr. Ove sezone nije propustio nijednu utakmicu. Prvi put je bio primoran propustiti utakmicu u trećoj utakmici doigravanja protiv Blazersa.

Prije početka prošle sezone Kerr je imao dvije komplicirane operacije leđa. Zbog komplikacija imao je problema s glavoboljom i boli i nije mogao biti uz momčad. Vratio se u doigravanje i bio vodio je Warriorse kroz 82 utakmice ove sezone. Nažalost problemi su se ponovno pojavili.

Još nije poznato koliko će izostajati, ali ako Kerr ne bude mogao voditi momčad zamijenit će ga pomoćni trener Mike Brown. On već ima dosta trenerskog iskustva, a i pet godina je bio trener LeBronu Jamesu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE