Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr tajanstven uoči NBA finala

Trener Golden State Warriorsa, Steve Kerr, ne želi komentirati sastav svoje momčadi sve do početka prve utakmice ovogodišnjeg NBA finala protiv Cleveland Cavaliersa, koja je na rasporedu večeras u Oaklandu.

U sedmoj utakmici konferencijskog finala protiv Oklahoma City Thundera napravio je promjenu gurnuvši Andrea Iguodalu u početnu petorku umjesto Harrisona Barnesa, što se najavljivalo i za ovu utakmicu, no Kerr nije htio otkrivati ništa sve do početka sraza između najboljih momčadi Istoka i Zapada.

Neću vam reći što ću učiniti. Jesu li promjene uopće potrebne? Već dvije godine je Harrison (Barnes) starter u ovoj momčadi i to je zasada jako uspješan period za nas. Zašto bi mijenjali nešto kad nam jako dobro ide“, upitao je novinare trener Warriorsa. „S druge strane, to je doigravanje. Možete napraviti preinake u sastavu kao što smo mi prošle godine stavljanjem Iguodale u petorku. Ponekad se one ispostave vrlo dobrima.“

Prisjetimo se, Iggy je prošle sezone u posljednje tri utakmice NBA finala u početni sastav ušao umjesto Andrewa Boguta, što se na kraju pokazalo kao pun pogodak za Warriorse, kojima je to donijelo 4. naslov NBA prvaka u povijesti, dok je Iguodala proglašen za najkorisnijeg igrača finala.

Barnes je u srijedu izjavio kako nije zabrinut za svoju poziciju u momčadi: „U ovo doba godine bitno je pobijediti i velika je sreća za nas što smo ponovo u Finalu. Mogli smo vidjeti žrtvu cijele ekipe tokom sezone, ali pogotovo u Finalu prošle godine. Bogut je otišao na klupu posljednje tri utakmice, i nakon što se osvojio naslov nitko nije imao problema s tom odlukom. Stvarno nije bitno.“

Vrijeme i mjesto znate – 03.00h (po našem vremenu), Oracle Arena. Odmorite se i naspavajte, upalite SportKlub ili pronađite kvalitetan stream te budite spremni na spektakl u nekoliko epizoda koji će nam pružati dvije trenutno najbolje košarkaške ekipe na planeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE