Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kerr više nije generalni menadžer Sunsa

Nakon tri godine rada Steve Kerr je napustio mjesto generalnog menadžera Phoenixa Sunsa. Zaželio se 45-godišnji roðeni Libanonac, kaže, rada televizijskog komentatora.

Kerru je istekao ugovor s klubom iz Arizone, te je napustio momèad nakon sjajne sezone u kojoj su, mimo svih oèekivanja, dogurali sve do finala Zapadne konferencije i na velike muke stavili aktualne prvake lige, Los Angeles Lakerse. Pobijedila je u toj seriji momèad iz LA-a s 4-2.

Najveæe osvježenje Phoenixa ove sezone su bili igraè s klupe, poput Dragièa, Dudleyja, Fryea i ostalih, a upravo je sve njih u Phoenix posložio Kerr, koji kao igraè pamti èak pet naslova NBA prvaka. Tri je osvojio s Chicagom, a dva sa San Antonijem. Isto tako, Kerr je košarkaš s najboljim prosjekom šuta za tri poena u povijesti.

Igraèku karijeru je Kerr zapoèeo baš u Phoenixu (kratko je tamo igrao, tek premijernu sezonu), cijelo sveuèilište je obavio u tamošnjoj Arizoni, a o odlasku je rekao:

Ovo nema nikakve veze s novcem. Zaželio sam se promjene i ljubav i nagon me vode u drugom smjeru. Iza sebe ostavljam potentnu momèad i želim joj sve najbolje“, rekao je Kerr.

Latest Posts

NE PROPUSTITE