Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Nash možda i mjesec dana izvan parketa

Od starta se znalo da je kupovina 37-godišnjeg Stevea Nasha od strane Los Angeles Lakersa riskantan potez. Koliko god Nash bio dobar košarkaš, opasnost od ozljeda uvijek postoji, pogotovo kod starijih igraèa.

Ozljeda se i dogodila i to veæ na samom startu sezone. Nekadašnji voða Phoenixa je ozlijedio lijevo koljeno tijekom poraza protiv Portlanda, zbog èega je napustio spomenutu utakmicu i od tada je pauzirao u iduæa dva ogleda.

U ponedjeljak naveèer su Lakersi upisali prvu pobjedu u sezoni (nakon osam poraza u predsezoni, te uvodna tri u osnovnom dijelu sezone), a Nashov posao asistiranja protiv Detroita je kvalitetno obavio Kobe Bryant (osam asistencija). No, Bryant, Blake i ostali æe morati i dalje nastaviti krpati rupe na poziciji razigravaèa, jer su iz Lakersa doprle informacije da bi Nash mogao pauzirati i do mjesec dana.

Prvotne su lijeènièke informacije govorile da æe pauza za Nasha trajati maksimalno dva tjedna, no fraktura fibule oèigledno nije bezazlena kada je ovaj Kanaðanin u pitanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE