Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Nash u Warriorsima?

Bivši igrač Phoenix Sunsa, Dallas Mavericksa i Los Angeles Lakersa Steve Nash je izgleda našao svoj angažman u NBA ligi. Nažalost, zbog godina i učestalih ozljeda Nash je svoju karijeru završio, a angažman o kojem govorim je onaj u trenerskom timu Golden State Warriorsa.

Mnogo se nagađalo o tome da će on biti dio tima Lakersa i to prvenstveno u radu s Jordanom Clarksonom, a to nagađanje je dijelom potvrđeno time što je izašla informacija da se Nash za to već ponudio Lakersima. Rookie slavne franšize iz Kalifornije D’Angelo Russell također je planirao treninge s ovim bivšim razigravačem ali izgleda da su Warriorsi bili brži i sada se približava sličnoj ulozi u Oaklandu, gdje bi radio na razvoju igrača. Ovo je jedan manji “poraz” za Lakerse koji će ovako izgubiti dvostrukog MVP-a koji je igrao na istoj poziciji na kojoj igra njihov najbolji potencijal Russell, a prisustvo Nasha bi mu pomoglo kao što će vjerojatno pomoći trenutnom MVP-u lige Stephu Curryju koji je još uvijek mlad igrač.

Još uvijek nijedna strana nije potvrdila da je do dogovora došlo, ugledni američki ESPN javlja kako je dogovor samo pitanje vremena. Ovo će biti odličan potez uprave Warriorsa koja izgleda ozbiljno misli u pokušaju nastavka izvanredne sezone koju su imali prošle godine. Čitava ekipa je tu, riješili su se nepotrebnog Davida Leeja kao i vjerojatno još nepotrebnijeg Geralda Wallacea, te se nadaju da će dvojac Curry – Klay Thompson nastaviti sa svojim All-star igrama iz prošle, šampionske, sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE