Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stigao novi centar u San Antonio

Slobodni igrač Joffrey Lauvergne je dogovorio suradnju sa San Antonio Spursima. To nas je izvjestio Shams Chanaria koji je ponovio vijesti od izvora s The Verticala.  Francuski centar Lauvergne će potpisati dvogodišnji ugovor sa Spursima pretpostavlja se za veteranski minimum s player opcijom za naredno ljeto.

Lauvergne je prošle sezone postizao 5,4 poena i 3,6 skokova po utakmici. Vjeruje se da će on zamijeniti Dwaynea Dedmona. Lauvergneov zadnji klub Chicago Bullsi su prije par dana povukli kvalifikacijsku ponudu za njega i tako ga učinili nezaštićenim slobodnim igračem. Spomenut ćemo da je Lauvergne došao u NBA ligu 2014. godine, ali je izabran na draftu 2013. godine kao 55. izbor od strane Memphis Grizzliesa, ali je s Darrellom Arthurom završio u Denveru u zamjenu za Kostu Koufosa koji je otišao u Memphis.

Nakon dvije sezone za Nuggetse, zamijenjen je prošlog ljeta u Oklahoma City Thunders, ali se tamo nije dugo zadržao jer za vrijeme prošlosezonskog trade deadlinea zamijenjen u Chicago. Spursi su inače poznati kao momčad koja na draftu bira Francuze, ali i dovodi ih putem ljetne tržnice. Vjeruje se da će i Lauvergne napredovati pod trenerskom palicom Gregga Popovicha. Priliku će svakako dobiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE