Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Što ti je život: Bivša NBA zvijezda osvojila ogroman novac na lutriji zahvaljujući beskućniku

Bivši NBA igrač Gilbert Arenas detaljno je opisao na Instagramu susret s beskućnikom zbog kojeg je osvojio veliki novac na lutriji.

Očito je kako Agent Zero redovno igra lutriju, birajući iste brojeve pri čemu uvijek uplaćuje na istoj benzinskoj postaji u Calabasasu. Međutim, kad je u utorak (12. svibnja) krenuo ispuniti listić, shvatio je da mu ponestaje goriva.

Arenas se potom zaustavio na benzinskoj crpki na putu tamo. Kad je otišao napuniti svoj spremnik za benzin, prišao mu je beskućnik tražeći novac.

Bivša NBA zvijezda objasnila je svoju situaciju muškarcu, ističući kako je imao samo 10 dolara i malo vremena da dođe do željene benzinske postaje kako bi kupio svoj lutrijski listić. Nakon rasprave, Arenas mu je odlučio dati 5 dolara. Međutim, muškarac je odbio novac i rekao Arenasu: “Zadrži svih 10 dolara, a nakon što dobiješ na lutriji, daj mi 20 dolara. Znam da ćeš pobijediti. “

Kad je Arenas stigao na svoju željenu benzinsku postaju, ona je već bila zatvorena. Sljedećeg jutra, Arenas je na svoj telefon primio poruku u kojoj je pisalo da je osvojio 300.000 dolara. Bivši All-Star i zvijezda Washington Wizardsa smatrao je tu poruku lažnom jer nije kupio svoj lutrijski listić pa je ignorirao istu.

Istog dana Arenas se vratio na svoju benzinsku stanicu u Calabasasu. Dok je bio tamo, vlasnik je potrčao iz trgovine i rekao: “Dobili ste, poslao sam vam SMS!” Arenas je bio zbunjen jer nije dobio priliku kupiti svoj listić. Vlasnik mu je objasnio da zna brojeve koje igra i odlučio ih je odabrati i uplatiti za bivšeg NBA igrača jer se trgovina ranije zatvorila. Arenas se zatim vratio beskućniku i dao mu nešto novca.

Gilbert Arenas nije otkrio iznos koji mu je dao, no to je bilo dovoljno da on zaplače i zagrli ga dugo i čvrsto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE