Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stojakoviæ dobio ponudu iz Grèke

Ovogodišnji prvak NBA lige kao èlan Dallas Mavericksa, Peja Stojakoviæ navodno je dobio ponudu iz grèkog kluba PAOK kojemu bi pomogao u kvalifikacijama za Euroligu.

Grèki sportski portal Sport.gr javlja kako je PAOK ponudio ugovor Stojakoviæu i da je igraè vrlo blizu prelaska u ovu grèku ekipu. Detalji ugovora nisu navedeni, no PAOK nudi moguænost povratka u NBA ligu nakon završetka lockouta. Stojakoviæ je pak slobodan igraè te ukoliko želi može igrati i cijelu sezonu u Europi, bez obzira na stanje oko lockouta.

Stojakoviæ je veæ igrao za PAOK, od 1994. do 1998. godine kada je proglašen najkorisnijim igraèem grèke lige. Nakon toga se uputio u NBA ligu gdje su ga 14. izborom na draftu birali Sacramento Kingsi u kojima je proveo 8 sezona. Prije dolaska u Dallas igrao je još za Indianu, New Orleans i Toronto.

U svojoj NBA karijeri odigrao je 804 utakmice te prosjeèno bilježio 17 poena i 4,7 skoka po utakmici. Ubacio je 1760 šuteva za tri poena što ga postavlja na èetvrto mjesto svih vremena NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE