Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stopostotna uspješnost domaæina

Do tek druge pobjede u posljednjih šest utakmica stigli su košarkaški Miami Heata svladavši u ponedjeljak naveèer Washington Wizardse 105-94.

Bila je to stota pobjeda Erika Spoelstre na klupi Heata u njegovoj 182. utakmici voðenja momèadi u NBA ligi.

LeBron James ubacio je 20 poena (od 30 ukupno) u prvom poluvremenu utakmice, a Dwyane Wade 22 (od ukupno 26) u drugom za Miami koji je trenutaèno na omjeru pobjeda i poraza 10-8.

Andray Blatche postigao je 26 koševa i uhvatio devet lopti, dok je Gilbert Arenas dodao 23 koša za Washington koji niti nakon osam utakmica u gostima nema pobjedu. Svih pet iz šesnaest utakmica ostvarili su pred svojim navijaèima.

Kriza se sve više dokazuje u sastavu New Orleans Hornetsa koji su nakon starta 11-1 poraženi u èetiri od posljednjih pet utakmica. Ovaj puta u Oklahoma Cityju kod Thundera koji su slavili 95-89 serijom 14-0 u posljednjoj èetvrtini. Russell Westbrook ubacio je dvanaest od svojih 25 poena u trenucima kada se utakmica prelomila na stranu domaæina.

Momèadi koje su trenutaèno u najduljem nizu bez poraza su Dallas Mavericksi i Utah Jazz. Oba su sastava bila na parketu i u ponedjeljak i oba su došla do šeste uzastopne pobjede.

Dirk Nowitzki je ostvario uèinak od 20 koševa i 10 skokova u 101-91 slavlju Mavsa protiv Houston Rocketsa, dok su Al Jefferson (11 skokova, èetiri blokade) i Deron Williams (deset asistencija) s po 22 poena svaki predvodili Jazz do 109-88 pobjede protiv ozljedama naèetih Milwaukee Bucksa.

Sve momèadi koje su stigle do pobjeda u noæi s ponedjeljka na utorak igrale su na svom parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE