Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stotinu tisuæa dolara za revanš Jordan – Russell!

Brandt Andersen, predsjednik Utah Flasha, podružnice Utah Jazza u Razvojnoj ligi NBA-a (NBDL), predložio je haklerski dvoboj Michaela Jordana i Bryona Russella.

Organizirao bi ga u poluvremenu premijerne utakmice Utah Flasha pred domaæim navijaèima u novoj sezoni NBDL lige, svrha bi mu, uz marketinšku, bila i humanitarna, a Andersen bi sam uplatio 100.000$ donacije u sluèaju da Michael Jordan pristane.

Russel je veæ pristao suèeliti se legendarnom rivalu u duelu do 21, objavio je Andersen. Otkrio je takoðer da je Jordanu prenio poruku preko zajednièkog im prijatelja.

Michael Jordan zabio je preko Russella odluèujuæi koš za 4-2 pobjedu Chicago Bullsa u šestoj utakmici finalne serije NBA lige 1998. godine protiv Utaha. Navijaèi kluba iz Salt lake Cityja i danas su uvjereni da si je pobjednièki šut najveæi košarkaš svih vremena omoguæio prekršajem u napadu.

Rivalstvo je oživljeno prilikom Jordanove inauguracije u Kuæu slavnih. Tom je prilikom danas 46-godišnji suvlasnik Charlotte Bobcatsa rekao da “zahvaljuje Bryonu Russellu što ga je motivirao na povratak tijekom njegova prvog razdoblja umirovljenja podcjenjivaèkim izjavama”.

Brandt Andersen ima smisla za biznis. Ovom prijedlogu prethodilo je poziv Stephonu Marburyju da zaigra za Flash. Predsjednik kluba nekadašnjeg je stanovnika Utaha (Marbury je u “džezerima” bio jedan od najperspektivnijih košarkaša lige druge polovice devedesetih godina prošlog stoljeæa) u redove svoje momèadi pozvao preko Twittera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE