Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire: LeBron bi sa mnom bio prvak

U NBA krugovima æe se vjerojatno još neko vrijeme raspredati o novom kiksu LeBrona Jamesa, odnosno njegovog Clevelanda, koji je i ove sezone ostao bez NBA krune.

Tijekom ovogodišnjeg doigravanja Cleveland nije uspio u polufinalu Istoka proæi Boston Celticse koji su slavili u seriji 4-2. Tom prilikom ne samo da je izostala važnija rola LeBronovih suigraèa, veæ je i sam James odigrao daleko ispod svoje razine.

James po završetku ove sezone postaje slobodan igraè i može birati svoju buduænost, a po njegovom pitanju se oglasio centar Phoenixa Amare Stoudemire koji je još uvijek “živ” sa svojim klubom u doigravanju. Phoenix æe, naime, igrati finale Zapada protiv aktualnih prvaka Los Angeles Lakersa, a serija kreæe u ponedjeljak.

Tijekom ove sezone je postojala moguænost da Cleveland dovede Stoudemirea, no oni su se odluèili za najboljeg igraèa Washingtona Antawna Jamisona, koji nije napravio doslovno ništa od dana kada je odjenuo dres Clevelanda.

“Da su mene potpisali još bi uvijek bili u doigravanju. Èak štoviše, mislim da bi LeBron postao prvak” samouvjereno je izjavio Stoudemire koji ove sezone igra u životnoj formi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE