Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire nije odustao od borbe za playoff

Ne blistaju ruže u New Yorku od početka sezone. O najgorem startu u povijesti franšize svjedoči i trenutni omjer; Knicksi imaju samo 4 pobjede i 17 poraza. U zadnjih 10 utakmica su ubilježili samo jednu pobjedu, a zadnji poraz su doživjeli u zadnjoj sekundi od Hornetsa kada je Kemba Walker položio u zadnjoj sekundi za pobjedu.

Ipak, Amare Stoudemire i dalje nije odustao od borbe za doigravanje. Smatra kako je Atlantička Divizija i dalje otvorena, usprkos tome što Toronto ima 11 pobjeda više. Drugo mjesto u Diviziji zauzimaju Netsi s omjerom 8-10.

DeRozan je ozlijeđen trenutačno, i nikad ne znaš kako će njihova momčad reagirati. Brooklyn ne igra sjajno. Divizija je i dalje otvorena. Samo moramo okrenuti stvari“, rekao je Stoudemire.

Toronto je bez DeRozana na omjeru 2-2, pa se čini kako je Amare ipak malo precijenio mogućnosti Knicksa o dostizanju vodeće momčadi Divizije.

Ali čini se kako je i doigravanje (pre)daleko. Osim ako se poslože baš sve kockice. I to ubrzo. Jer vrijeme curi, a Knicksi ne pokazuju znakove života.

Latest Posts

NE PROPUSTITE