Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire poslan u razvojnu ligu za završetak oporavka

Bliži se dan kada će Amar’e Stoudemire ponovno zaigrati za New York Knickse. Jučer smo pisali da bi se to trebalo dogoditi do kraja ovoga tjedna, čemu u prilog ide i činjenica da će ga Knicksi poslati u razvojnu ligu, ali samo nakratko, za nekoliko treninga.

Službeno su danas iz tabora Knicksa objavili da je Stoudemire poslan u D-League, u ekipu Erie Bayhawks, filijalu Knicksa. Razlog toga je što Knicksi zbog napornog ritma NBA sezone treniraju smanjenim intenzitetom, dok će Bayhawksi održati nekoliko “pravih” treninga u sljedećim danima, što je sjajna prilika za Stoudemirea da testira svoje operirano koljeno.

Nakon današnjih treninga bit će poznatije stanje s njegovim koljenom, kao i vremenski okvir tijekom kojega bi ga ponovno mogli vidjeti na NBA parketima.

Zanimljivo je da su u razvojnu ligu poslani i James White te Chris Copeland. 28-godišnji rookie Copeland dobio je priliku zaigrati u početnoj petorci Knicksa u prošloj utakmici, a to je iskoristio tako što je Rocketsima “utrpao” 29 poena za 28 i pol minuta igre. Knicksi su pri tome izgubili 96:109, što očito nije previše razveselilo trenera Mikea Woodsona. Ipak, očekuje se da će kao i Stoudemire i oni vrlo brzo biti vraćeni u “prvu” momčad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE