Thursday, February 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire pozvao Nasha u New York

Sezona za New York Knickse okonèana je noæašnjim porazom od Miami Heata 94:106. Usprkos nekoliko ozljeda bilo je jasno kako je Miami jaèa momèad i da Knicksi trenutno nemaju što tražiti protiv njih. Ali to bi se moglo promijeniti sljedeæe godine ukoliko Knicksi uspiju dovesti jednog od najboljih razigravaèa današnjice.

- Advertisement -

Rijeè je o Steveu Nashu, koji ovoga ljeta postaje slobodan igraè i moæi æe birati u kojoj ekipi nastaviti svoju karijeru. Najvjerojatnije æe odabrati ekipu u kojoj æe se moæi boriti za naslov prvaka odmah jer s 38 godina nema vremena èekati da njegova nova ekipa polako stasa i skuplja iskustvo.

Ta ekipa mogla bi biti upravo New York, a jedan od njihovih glavnih igraèa, Amare Stoudemire javno je pozvao Nasha da mu se pridruži u dresu Knicksa sljedeæe godine.

“Svi znaju da Steve voli New York i da New York voli Stevea”, izjavio je Stoudemire. “Ja takoðer volim Stevea. Bilo bi odlièno kada bi došao ovdje igrati sljedeæe sezone.”

- Advertisement -

Nash je nekoliko puta spomenuo kako æe prvo dobro razmisliti o svim ponudama prije nego prihvati neku od njih. Htjet æe igrati u ekipi koja se bori za naslov, tako da potpisivanje novog ugovora s Phoenix Sunsima ne izgleda realno, iako Nash nikada nije odbacio opciju ostanka u Sunsima. Ovu je sezonu završio s prosjecima od 12,5 poena i 10,7 asistencija èime je pokazao da još uvijek pripada u elitu na razigravaèkoj poziciji u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE