Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire pozvao Nasha u New York

Sezona za New York Knickse okonèana je noæašnjim porazom od Miami Heata 94:106. Usprkos nekoliko ozljeda bilo je jasno kako je Miami jaèa momèad i da Knicksi trenutno nemaju što tražiti protiv njih. Ali to bi se moglo promijeniti sljedeæe godine ukoliko Knicksi uspiju dovesti jednog od najboljih razigravaèa današnjice.

Rijeè je o Steveu Nashu, koji ovoga ljeta postaje slobodan igraè i moæi æe birati u kojoj ekipi nastaviti svoju karijeru. Najvjerojatnije æe odabrati ekipu u kojoj æe se moæi boriti za naslov prvaka odmah jer s 38 godina nema vremena èekati da njegova nova ekipa polako stasa i skuplja iskustvo.

Ta ekipa mogla bi biti upravo New York, a jedan od njihovih glavnih igraèa, Amare Stoudemire javno je pozvao Nasha da mu se pridruži u dresu Knicksa sljedeæe godine.

“Svi znaju da Steve voli New York i da New York voli Stevea”, izjavio je Stoudemire. “Ja takoðer volim Stevea. Bilo bi odlièno kada bi došao ovdje igrati sljedeæe sezone.”

Nash je nekoliko puta spomenuo kako æe prvo dobro razmisliti o svim ponudama prije nego prihvati neku od njih. Htjet æe igrati u ekipi koja se bori za naslov, tako da potpisivanje novog ugovora s Phoenix Sunsima ne izgleda realno, iako Nash nikada nije odbacio opciju ostanka u Sunsima. Ovu je sezonu završio s prosjecima od 12,5 poena i 10,7 asistencija èime je pokazao da još uvijek pripada u elitu na razigravaèkoj poziciji u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE