Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire: Trebamo osnovati vlastitu ligu!

Nema naznaka o kraju lockouta, prije nekoliko dana smo saznali da su odgoðena prva dva tjedna sezone koja je trebala poèeti za nešto više od dva tjedna, a koliko su igraèi ogorèeni èinjenicom da nema košarke svjedoèi izjava visokog krila New York Knicksa Amar’ea Stoudemirea.

Stoudemire je novinarima iznio zanimljiv prijedlog u kojem govori o tome kako bi bilo najbolje da NBA igraèi osnuju vlastitu ligu: “Za igraèe koji neæe igrati u Europi najbolja opcija je pokretanje vlastite lige. To je moje mišljenje i mislim ozbiljno. Trebamo se sastati, iznijeti ideje i napraviti plan rada. Vidjet æemo kako æe se lockout odvijati, no ukoliko potraje godinu ili dvije onda je pokretanje vlastite lige jedino rješenje. Mi se trudimo što prije postiæi dogovor. Samo želimo igrati NBA košarku. No ako se dogovor ne postigne kroz neko odreðeno vrijeme što æemo raditi? Ne možemo samo beskorisno sjediti i ništa ne raditi.”

Na kraju se možemo samo nadati da æe obje strane uspjeti pronaæi zajednièki jezik kako bi se igraèi mogli vratiti svome poslu, igranju košarke na najvišem nivou, te da æemo kroz mjesec dana ponovno uživati u igrama najboljih igraèa svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE