Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stoudemire zove Anthonyja u New York

Najbolji igraè New York Knicksa, Amar’e Stoudemire poruèio je Carmelu Anthonyju da ga želi vidjeti u New Yorku u dresu njegovih Knicksa.

Krilni centar Knicksa negirao je tvrdnje koje su se pojavile u medijima, da ne želi igrati s drugom ”zvijezdom” u New Yorku i navodno kontaktirao Anthonyja putem SMS poruke, te mu rekao da ga želi vidjeti u plavo-naranèastom dresu. Uz to, Amar’e mu je poruèio da odbije trade u Netse o kojem se zadnjih dana puno prièa.

Ovo je veæ drugi put da su New Jersey Netsi i Denver Nuggetsi blizu tradea u kojem bi Anthony završio u rodnom gradu, ali ovaj put se to èini izvjesnijim.

Denver od Netsa želi izvuæi što je više moguæe, pa tako u razmjenu žele ukljuèiti i ljetnu prinovu Ala Harringtona, ali Netsi ne žele prihvatiti njegov ugovor koji traje još 4 godine. Tu je došlo do neslaganja izmeðu dvije strane, te je navodno vodstvo Nuggetsa zaprijetilo Netsima da æe ukoliko ne ukljuèe Harringtona u trade Anthonyja poslati u New York Knickse.

Nakon juèerašnje pobjede nad Phoenix Sunsima, oglasila se i glavna medijska zvijezda posljednjih dana Carmelo Anthony, te rekao da sigurno neæe biti razmijenjen u sljedeæa 2 dana.

“Bit æu ovdje za 2 dana i igrat æu protiv Miamija, obeæajem vam”, rekao ja popularni Melo.

Možda se tom utakmicom Melo želi oprostiti od navijaèa u Denveru, te u noæi s èetvrtka na petak priuštiti im veliki spektakl u kojem bi se na istom mjestu, Denverovom domu Pepsi Centru, našle 4 najveæe zvijezde koje su u ligu došle 2003. godine, Miamijev trojac LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh, te voða Denvera Carmelo Anthony.

Latest Posts

NE PROPUSTITE