Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Strašan preokret Lakersa protiv Sunsa, raznovrsni Jokić predvodio Nuggetse

Četiri dvoboja NBA predsezone odigrana su noćas, Denver Nuggetsi predvođeni raznovrsnim Nikolom Jokićem svladali su Portland Trail Blazerse, dok su Los Angeles Lakersi poslije dvije pobjede u dvobojima s Clippersima, ovaj put bili bolji i od Phoenix Sunsa.

Nuggetsi su furiozno ušli u dvoboj te već nakon prvih dvanaest minuta ubacili čak 41 poen, otišavši na ogromnih +17. Preostale dionice bile su samo “odrađivanje” posla jer momčad iz Denvera nije dala ni promil šanse Portlandu, dapače, prednost je i rasla do konačnih 95:126

Nikola Jokić koketirao je s triple double učinkom, ubacio je 12 poena uz 11 skokova i 8 asistencija, a Paul Millsap dodao je 18 poena. S druge strane, ponovno je bio raspoložen Carmelo Anthony s 14 poena.

Velikim preokretom uspjeli su Lakersi upisati novu pobjedu protiv Sunsa. U posljednju četvrtinu ušli su sa zaostatkom od 14 poena, ali su do kraja ubacili čak 43 poena, pritom limitiravši ekipu iz Arizone na samo 24.

Najzaslužniji za pobjedu bio je Kyle Kuzma s 23 poena, a pomogao mu je i Talen-Horton Tucker s 18. Kod Sunsa je bolji od ostalih bio DeAndre Ayton s 21 poenom i 9 skokova. Dario Šarić nije zaigrao ni treću utakmicu zaredom zbog ozljede bedra. 

NBA predsezona rezultati:

Denver Nuggets vs. Portland Trail Blazers 126:95

Los Angeles Lakers vs. Phoenix Suns 112:107

New York Knicks vs. Cleveland Cavaliers 100:93

Oklahoma City Thunder vs. Chicago Bulls 103:124

Latest Posts

NE PROPUSTITE