Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stuckey ostaje u Pistonsima

Vodstvo Detroit Pistonsa objavilo je danas da su postigli sporazum s njihovim zaštiæenim slobodnim igraèem Rodneyjem Stuckeyjem.

Izvor upoznat sa situacijom izjavio je za The Associated Press da se ugovor odnosi na 3 godine u kojima æe se Stuckeyju isplatiti 25 milijuna dolara. Ova informacija je neslužbena i anonimna jer vodstvo ekipe nije objavilo detalje ugovora.

Pistonsi, koji su krenuli u proces “èišæenja” ekipe u kojem su se nedavno rastali s Ripom Hamiltonom bili su uporni u zadržavanju Stuckeya jer vjeruju da æe se uklopiti u ekipu pod vodstvom novog trenera Lawrencea Franka. Stuckey je propustio prvu predsezonsku utakmicu Pistonsa u petak protiv Clevelanda, upravo zbog svog položaja kao slobodnog igraèa.

Iako je prošle sezone nailazio na nesuglasice s tadašnjim trenerom Johnom Kuesterom i zadnje utakmice sezone uglavnom ulazio s klupe, povratkom u prvu petorku u posljednjih 5 utakmica pokazao se maestralnim – 25,2 koša i 9,5 asistencija.

Stuckey je došao u Detroit 2007. godine kao 15. izbor NBA drafta te je u svojoj èetverogodišnjoj karijeri za Pistonse bilježio prosjeke od 13,6 koševa i 4,5 asistencija. Prošle sezone bio je vodeæi strijelac momèadi s 15,5 koševa u prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE