Thursday, May 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Stuckey: “Vraæa se Bad Boys obrana”

Donosimo vam kratak intervju sa Rodneyom Stuckeyem, igraèem Detroit Pistonsa, koji u ovoj sezoni oèekuje puno više minutaže nego u prošloj.

- Advertisement -

Rodney Stuckey je u prošloj sezoni imao zapaženiju statistiku od 7.6 koševa, 2.3 skoka i 2.8 asistencija po utakmici. U doigravanju je statistiku još podigao na 8.2 koša i 3.4 asistencije. Napomenimo još i da je bio tek 3. rookie, koji je startao u jednoj playoff utakmici za Detroit i time se pridružio velikom Joe Dumarsu i Tayshaun Princeu.

Nova sezona æe biti drugaèija nego prošla kad nisi bio previše poznat. Sada te mnogi smatraju jednim od najboljih mladih igraèa lige i oèekuje tvoj velik doprinos Pistonsima. Kako si se spremio za novu sezonu i puno veæi pritisak?
Radit æu ono što sam i prošle godine, iste stvari. Ova situacija ništa ne mijenja u mojoj igri, pripremit æu se kao i prošle godine. Ipak me ta moja igra i dovela tu gdje jesam.

Kao 3. bek u ekipi dijeliš vrijeme s Billupsom, a katkad i s Hamiltonom. Jel mijenjaš svoju igru i da li se prilagoðavaš igraèu s kojim si na terenu?
Kad igram s Billupsom, trener želi da on više ima loptu u rukama. Kad igram s Hamiltonom, želi da lopta bude više kod mene, tako da se Rip ubacuje iz drugog plana. U napadu æe sve veæinom biti isto, ali u obrani, vjerujte igrat æemo puno drugaèije. Hvatat æemo ljude po cijelom terenu, vratit æemo se našem starom naèinu obrane, tkz. Bad Boys obrani. Na tome æemo puno raditi.

- Advertisement -

Znaèi, igrat æete agresivnu obranu po cijelom terenu. Da li æe to ostaviti traga na tvojoj igri u napadu?
Neæe, to sam igrao u srednjoj školi i na koledžu, hvatao po cijelom terenu, prisiljavao protivnika na pogrešku. Mi æemo igrati žešæe. Takvu igru najviše volim i ona æe nam omoguèiti lake koševe.

Kao mlad igraè u pomalo veteranskoj ekipi, kako æeš se potvrditi kao igraè? Igraš s 4 igraèa koji su All-Star kalibra.
Znate, trener æe naæi naèina da se uklopim s veæom ulogom u igru. U svakom sluèaju, pridonosit æu puno više ove sezone. Kolko god morao promijeniti igru, budite sigurni, uvijek æu davati sve od sebe za ovu momèad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE