Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stuckey: “Vraæa se Bad Boys obrana”

Donosimo vam kratak intervju sa Rodneyom Stuckeyem, igraèem Detroit Pistonsa, koji u ovoj sezoni oèekuje puno više minutaže nego u prošloj.

Rodney Stuckey je u prošloj sezoni imao zapaženiju statistiku od 7.6 koševa, 2.3 skoka i 2.8 asistencija po utakmici. U doigravanju je statistiku još podigao na 8.2 koša i 3.4 asistencije. Napomenimo još i da je bio tek 3. rookie, koji je startao u jednoj playoff utakmici za Detroit i time se pridružio velikom Joe Dumarsu i Tayshaun Princeu.

Nova sezona æe biti drugaèija nego prošla kad nisi bio previše poznat. Sada te mnogi smatraju jednim od najboljih mladih igraèa lige i oèekuje tvoj velik doprinos Pistonsima. Kako si se spremio za novu sezonu i puno veæi pritisak?
Radit æu ono što sam i prošle godine, iste stvari. Ova situacija ništa ne mijenja u mojoj igri, pripremit æu se kao i prošle godine. Ipak me ta moja igra i dovela tu gdje jesam.

Kao 3. bek u ekipi dijeliš vrijeme s Billupsom, a katkad i s Hamiltonom. Jel mijenjaš svoju igru i da li se prilagoðavaš igraèu s kojim si na terenu?
Kad igram s Billupsom, trener želi da on više ima loptu u rukama. Kad igram s Hamiltonom, želi da lopta bude više kod mene, tako da se Rip ubacuje iz drugog plana. U napadu æe sve veæinom biti isto, ali u obrani, vjerujte igrat æemo puno drugaèije. Hvatat æemo ljude po cijelom terenu, vratit æemo se našem starom naèinu obrane, tkz. Bad Boys obrani. Na tome æemo puno raditi.

Znaèi, igrat æete agresivnu obranu po cijelom terenu. Da li æe to ostaviti traga na tvojoj igri u napadu?
Neæe, to sam igrao u srednjoj školi i na koledžu, hvatao po cijelom terenu, prisiljavao protivnika na pogrešku. Mi æemo igrati žešæe. Takvu igru najviše volim i ona æe nam omoguèiti lake koševe.

Kao mlad igraè u pomalo veteranskoj ekipi, kako æeš se potvrditi kao igraè? Igraš s 4 igraèa koji su All-Star kalibra.
Znate, trener æe naæi naèina da se uklopim s veæom ulogom u igru. U svakom sluèaju, pridonosit æu puno više ove sezone. Kolko god morao promijeniti igru, budite sigurni, uvijek æu davati sve od sebe za ovu momèad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE