Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Subotnja večer uz NBA poslasticu na HRT-u!

Subotnja večer donosi nam još jednu NBA poslasticu u izravnom prijenosu na HRT-u. S početkom u 21 sat uz komentar Marka Šapita vrlo vjerojatno ćemo moći pratiti okršaj Philadelphia 76ersa koji dočekuju Denver Nuggetse.

Domaćini su trenutno vodeća momčad Istočne konferencije sa sedam pobjeda u devet odigranih utakmica, dok Nuggetsi traže svoju četvrtu pobjedu u devetom dvoboju.

Ovdje moramo dodati i činjenicu kako Philadelphia u dvoboj ulazi “desetkovana”. Naime, u trenutku pisanja članka Sixersi imaju na raspolaganju tek šest košarkaša: Bena Simmonsa, Dwighta Howarda, Tonya Bradleya, Tyrese Maxeya, Isaiaha Joea i Dakota Mathiasa, što je manje od minimalno osam igrača koliko ih je potrebno u zapisniku da bi utakmica započela.

Preostali košarkaši bili su u kontaktu sa Sethom Curryem te iz tog razloga moraju proći procjenu “okolnosti kontakta” od strane NBA lige te će tada biti poznato hoće li im vodstvo natjecanja dopustiti da bar dvojica od sedam košarkaša budu u rosteru ekipe, odnosno da se na taj način dvoboj i odigra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE