Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sudionici All – Star natjecanja u tricama

Sljedećeg mjeseca nas očekuje All-Star vikend koji se ove godine održava u Brooklynu. Krema NBA-a će se okupiti u Barclays Centru, a posebno će biti zanimljivo u natjecanju za najboljeg tricaša. Adrian Wojnarowski, novinar Yahoo! Sportsa je najavio kako će Steph Curry i Klay Thompson iz Warriorsa, Kyle Korver iz Hawksa, Wesley Matthews iz Trail Blazersa i J.J. Redick iz Clippersa sudjelovati u tricaškom natjecanju.

Od izabrane petorke, posebno dobru sezonu iza linije za tri poena ima Kyle Korver. Igrač Atlanta Hawksa ih prosječno pogađa s uspješnošću od 53 posto. Odnosno, pogađa 3.1 tricu iz 5.8 pokušaja. J.J. Redick je na 44 posto, a Matthews na 39 posto.

Splash braća, Steph Curry i Klay Thompson, najbolji šuterski bekovski par u ligi su zajedno pogodili 256 trica. Nešto je uspješniji Thompson s 8 više od svojeg suigrača. Također, ima i bolji postotak pogođenih. Klay je na 45 posto, dok je Curry na, za njega skromnih, 39,6.

Spomenimo još kako nas na All-Star vikendu čeka i jedan novitet. John Wall i Stephen Curry će se suočiti u „Battle of Game Changers“. Curry i Wall će se natjecati u šuterskom natjecanju, a fanovi će odlučiti tko će biti proglašen „Ultimativnim Game Changerom“. Trebat će zabiti koš na nekoliko različitih načina, a koji će to načini biti, otkriti će se neposredno prije početka natjecanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE