Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi bez Nasha i Hilla slavili u Staplesu

Posljednjeg dana roka za tradove košarkaša u NBA ligi odigrano je pet utakmica, a iznenadio je Phoenix koji je u Los Angelesu slavio protiv domaæih Clippersa 91-87.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Dirk Nowitzki (27)
  • Asistencije: Luke Ridnour (13)
  • Skokovi: Derrick Favors (16)
  • Ukradene lopte: Paul Millsap (8)
  • Blokade: Derrick Favors (4)

Bez Stevea Nasha i Granta Hilla Sunsi su nadigrali Clipperse ponaprije zahvaljujuæi rekordnom 21 poenu ove sezone Shannona Browna, a pripomogao je i Frye s 12 i 6 skokova. Kod domaæih je bolji od ostalih bio Griffin s 25 koševa i 8 uhvaæenih lopti.

Milsap se nakon promašenog polaganja za pobjedu u regularnom dijelu utakmice iskupio kljuènim kraðama i asistencijama u produžetku za pobjedu Utaha nad Minnesotom 111-105.  Dva je puta u zadnjoj minuti produžetka Milsap krao lopte gostima, dok je Gordon Hayward sa 18 od svojih 26 poena u zadnjoj èetvrtini i produžetku odradio posao do kraja.

Timberwolvese je uobièajeno predvodio Kevin Love s 25 koševa i 16 skokova, Nikola Pekoviæ je dodao 20 poena, a valorizacijski je vrlo dobar bio i Ridnour s duoble-duoble uèinkom od 18 poena i 13 dodavanja.

Oklahoma City je nakon domaæeg poraza od Houstona povratak na pobjednièke staze pronašla protiv Denvera u gostima. Durant je ubacio 24, a Westbrook koš manje za Thunder. Najefikasniji kod Nuggetsa, koji su zadnjeg dana poslali Nenea u Washington za JaValee McGeeja i Ronnyja Turiafa, bio je Miller sa 17 poena.

Dirk Nowitzki je bio prvo ime aktualnih prvaka koji su u Dallasu nadoknadili minus od 14 poena kako bi svladali najlošiju momèad lige Charlottu 101-96. Nijemac je u pobjedu ugradio 27 koševa, a za Bobcatse je Maggette ubacio 21.

I na kraju, Washington je na gostovanju kod Hornetsa na krilima Walla pobijedio New Orleans 99-89. Wall je utakmicu okonèao s 26 koševa i 12 asista, dok je Kaman za domaæina ubilježio 20 i 7 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE