Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi i Bucksi dogovorili trade, Bledsoe u Milwaukeeju

Ono o čemu se posljednjih dana nagađalo, sada je dobilo i službenu potvrdu – Eric Bledsoe novi je igrač Milwaukee Bucksa, objavljeno je na službenim stranicama NBA lige.

27-godišnji razigravač se nedavno oglasio putem svog Twitter profila govoreći kako “više ne želi biti ovdje”, zbog čega je bio izbačen iz momčadi Phoenix Sunsa. Čelnici kluba bacili su se u potragu za trade partnerom, a pronašli su ga u Milwaukeeju, kao što je najavio Adrian Wojnarowski.

Bledsoe će tako pojačati mladu i potencijalnu momčad Jasona Kidda te im donijeti sigurnost na poziciji playmakera, dok će u drugom smjeru poći Greg Monroe, kojeg su se Bucksi pokušavali riješiti i tijekom protekle sezone. Uz krilnog centra, Sunsi će dobiti i dva picka, jedan u prvoj i jedan u drugoj rundi drafta, a oba imaju određene protekcije.

Ponajbolji košarkaš Sunsa prošle je sezone bilježio 21,1 poena uz 4,8 skokova i 6,3 asistencija za 33 minute na parketu. Sada će udružiti snage s Giannisom AntetokounmpomKrisom Middletonom, zbog čega Bucksi postaju jedna od najboljih momčadi na znatno slabijoj Istočnoj konferenciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE