Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi imaju velika očekivanja od Markieffa

Deja-vu u sunčanoj Arizoni. Phoenix se ponovo preko čitavog ljeta nateže s jednim od svojih naboljih igrača, ali to više nije Eric Bledsoe već je to razbješnjeni Markieff Morris. Ako ne znate zašto je Kieff ljut na upravu Sunsa, vjerojatno živite pod kamenom i to sve ovo NBA ljeto. Naravno, problem je u tome što je Marcus Morris odlukom uprave poslan u Detroit i sada Markieff, koji je vrlo čvrsto vezan uz svog brata blizanca, želi pod svaku cijenu van iz Sunsa.

Međutim, Sunsi se baš i ne slažu i smatraju kako bi ovaj Morris mogao da igra zajedno s novim centrom Tysonom Chandlerom i da tako podržavaju sjajni backcourt s prošlogodišnjom ljetnom zavrzlamom Ericom Bledsoem i dodatkom iz Bucksa, Brandonom Knightom koji je došao još sredinom prošle godine. U Sunsima kao da nisu čuli za vrlo jaku anti-Phoenix “kampanju” koju vodi Markieff s raznoraznim izjavama i izljevima svojeg nezadovoljstva na društvenim mrežama.

GM Sunsa Ryan McDonough kaže kako Markieffa očekuje u trening kampu i dodaje: “Ljeto baš i nije išlo najbolje s njim ali to je tako. Nismo željeli da taj trade Marcusa uopće povezujemo s Markieffom, ali on je to tako htio. Vidjet ćemo ga u ponedeljak, ako ne i prije. Očekujemo ga kao punopravnog člana rostera tijekom kampa i očekujemo ga u rosteru kada počne sezona i prije svega očekujemo da se ponaša profesionalno i da igra kako je igrao otkada smo tu trener Jeff Hornacek i ja.”

Zbog svojih komentara na socijalnim mrežama, Morris je zaradio kaznu od $10.000 i to direktno od lige, a McDonough to komentira: “Naravno da bi preferirali da on to nije govorio, ali što je tu je, prošlost je prošlost. Mi se u potpunosti okrećemo budućnosti i priprema za nadolazeću sezonu.”

On još dodaje kako nije pričao s Morrisom još uvijek, te kaže: “Neki ljudi iz našeg trenerskog tima su pričali s njim. Naš trenerski tim je u stalnom kontaktu s njim i oni kažu kako on nije izašao iz forme. On nikada nije van forme, to je nešto što je kod njega vrlo konstantno dobro. On trenira svu godinu i to vrlo jako.”

Marieff je jedini igrač koji je pod ugovorom sa Sunsima a da nije trenirao s timom u Talking Stick Resort Areni, već je to radio sam u dvorani Grand Canyon sveučilišta. GM Sunsa to komentira sa: “Ne možemo natjerati nijednog igrača da nam se javi prije ponedjeljka, ali 24. kolovoza, preko mjesec dana prije dana za medije i početka trening kampa, imali smo više od deset igrača s garantiranim ugovorom u kampu i to je za mene odličan znak za nadolazeću sezonu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE