Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi jedina neporažena momèad na domaæem terenu

Sinoæ je u NBA ligi odigrano šest utakmica, a jedinu gostujuæu pobjedu ostvarili su igraèi Lakersa na gostovanju kod Bullsa.

Igraèi Sunsa su ostvarili uvjerljivu domaæu pobjedu nad Spursima, bila im je to deveta domaæa pobjeda, te su jedina neporažena momèad na domaæem terenu. Petorica igraèa upisalo je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Amare Stoudemire sa 28 koševa i 14 skokova, te Steve Nash sa 25 koševa i 13 asistencija. Izvrsnu partiju pružio je i Goran Dragiæ koji je zamjenio Richardsona, koji je zbog ozlijede morao napustiti teren. Za 25 minuta provedenih na terenu ubacio je 18 koševa, šut za tricu 4:5. Goste je predvodio Tim Duncan sa 34 koša i 14 skokova.

Nakon utakmice Goran Dragiæ je izjavio: “Igrao sam na poziciji koja nije moja, ali sam se jako dobro snašao, Nash je uvijek našao slobodnog igraèa na otovrenom šutu”.

Cavsi su na domaæem terenu upisali novu pobjedu ovoga puta bili su bolji od Netsa kojima je ovo bio 23. poraz. Do nove pobjede predvodili su ih LeBron James sa 23 koša, 6 skokova i 7 asistencija, te Shaquile O`Neal sa 16 koševa. Netse je predvodio Brook Lopez sa 22 koša i 15 skokova.

Nakon utakmice Mike Brown trener Cavsa je izjavio: “Bila je to vrlo loša i neatraktivna utakmica, ali smo na kraju upisali još jednu pobjedu”.

Rezultati:

Charlotte Bobcats – New York Knicks 94:87
Cleveland Cavaliers – New Jersey Nets 99:89
Miami Heat – Toronto Raptors 115:95
Chicago Bulls – Los Angeles Lakers 87:96
Houston Rockets – Detroit Pistons 107:96
Phoenix Suns – San Antonio Spurs 116:104
Portland Trail Blazers – Sacramento Kings 95:88

Latest Posts

NE PROPUSTITE