Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi očekivano otpustili Beasleya

Phoenix Sunsi danas su povukli očekivan potez – otpustili su problematičnog krilnog košarkaša Michaela Beasleya.

Beasley je prije gotovo mjesec dana uhićen prilikom vožnje automobilom zbog posjedovanja marihuane, što je, čini se, vijest koja se ponavlja svakoga ljeta.

Čelnici Phoenixa odlučili su da je Beasley iskoristio sve “kredite” koje je imao te su mu danas uručili otkaz. Imao je ugovor za sljedeće dvije sezone, ali Sunsi su iskoristili opciju prema kojoj su mogli raskinuli njegov ugovor, a budući da plaća u sezoni 2014/15 nije bila u potpunosti garantirana, nisu mu morali isplatiti cijeli iznos koji je trebao zaraditi.

“Sunsi su bili posvećeni Michaelu Beasleyu i željeli su njegov uspjeh u Phoenixu. Ipak, imamo najviša očekivanja od naših zaposlenika i igrača od kojih se očekuje razvoj kulture uspjeha i pobjeđivanja. Današnja akcija je odraz posvećenosti tom cilju”, stoji u službenom priopćenju ekipu.

Beasley je kao slobodan igrač potpisao prošloga ljeta ugovor sa Sunsima, te je u jednoj sezoni provedenoj u Arizoni prosječno bilježio 10,1 poen i 3,8 skoka, što su mu najlošije brojke karijere. Iako su ga Sunsi otpustili zbog problema s ponašanjem, može se očekivati da će neka ekipa odlučiti riskirati i potpisati ga za sljedeću sezonu, posebno ako će biti spreman pristati na minimalan ugovor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE