Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi odustali od Paua Gasola koji pauzira do All-Stara

Phoenix Sunsi su navodno zaustavili razgovore o mogućoj razmjena koja bi u njihove redove dovela dvostrukog NBA prvaka Paua Gasola. Do prekida pregovora je došlo jer Lakersi traže previše zauzvrat. Prema izvoru, jedna od stvari koju bi Lakersi željeli uključiti u razmjenu je i jedan od izbora prve runde ovogodišnjeg drafta, kojeg se Sunsi nikako ne žele odreći.

No, još ništa nije sigurno i do kraja roka za razmjene koji je 20. veljače, mnogo toga se može promijeniti. Lakersi će probati naći još koju moguću destinaciju za Gasola kojem je ovo zadnja sezona na ugovoru u kojoj treba dobiti 19 milijuna dolara, a ukoliko to ne uspiju, lako je moguće da obnove razgovore sa Sunsima. U potencijalnoj razmjeni s momčadi iz Phoenixa, Lakersi bi zauzvrat dobili Emeku Okafora koji treba dobiti 14 milijuna dolara u svojoj zadnjoj godini ugovora.

U međuvremenu, Gasol je pretrpio ozljedu prepona te će izbivati s terena najmanje dva tjedna. Propustit će najmanje 6 utakmica, što znači da se vraća tek nakon All-Star pauze.

Latest Posts

NE PROPUSTITE