Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi ubacili 22 trice, Spursima sedma pobjeda za redom

Od pet utakmica koje su odigrane, po našem vremenu, juèer naveèer i tijekom noæi, èetiri su otišle na stranu gostiju, samo su Atlanta Hawksi uspjeli ubilježiti domaæu pobjedu.

Iznenaðenje veèeri priredili su igraèi Phoenix Sunsa koji su pobijedili prvake Los Angeles Lakerse na njihovom terenu rezultatom 121-116. Razlog pobjede Sunsa je njihov izvanredan šut za tricu, ubacili su 22 trice iz 40 pokušaja, što je 55% uspješnosti šuta. Sedam trica zabio je Jason Richardson za svojih 35 poena, 5 trica ubacio je Hedo Turkoglu a 4 Channing Frye. Steve Nash je takoðer bio odlièan, uz 21 poen podijelio je i 13 asistencija. Najbolji Laker bio je Pau Gasol koji je ostvario uèinak od 28 poena i 17 skokova, dok je Kobe Bryant bio veoma blizu triple-double uèinku sa 25 poena, 14 asistencija i 9 skokova.

U odliènoj su formi San Antonio Spursi koji pobjeðuju sve pred sobom. Pobjedom nad Oklahomom 117-104 došli su do svoje 7 uzastopne pobjede i trenutno su na omjeru pobjeda i poraza 8-1. Najviše glavobolje igraèima Thundera zadavao je Matt Bonner koji je zabio svih 7 trica koje je i uputio prema košu. Da je ubacio još dvije izjednaèio bi NBA rekord po broju ubaèenih trica bez promašaja. Najviše poena za Spurse ubacio je Tony Parker, 24. 23 poena Duranta i 19 Westbrooka najbolji su uèinci u redovima Oklahome.

Nakon lošeg ulaska u sezonu, izgleda da su Houston Rocketsi konaèno proigrali. U gostima su pobijedili New York Knickse a najzaslužniji za to su Kevin Martin sa 28 poena i Luis Scola sa 24 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Amare Stoudemire je ubacio 25 poena uz 8 skokova, ali nedovoljno za pobjedu.

Poslije èetiri poraza, Atlanta Hawksi pronašli su žrtvu na kojoj æe prekinuti svoj negativan niz. To su Minnesota Timberwolvesi koje su pobijedili rezultatom 111-105. Hawkse su do pobjede odveli double-double igraèi Al Horford i Josh Smith. Horford je ubacio 28 poena uz 10 skokova a Smith 23 poena i 10 skokova. Nakon juèerašnje 30-30 utakmice, Kevin Love ponovno je bio odlièan i ostvario 22 poena uz 17 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE