Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sunsi upisali prvi ovosezonski domaæi poraz

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede Bucksa i Kingsa.

Nakon juèerašnjeg poraza od Mavsa, Cavsi su upisali gostujuæu pobjedu nad Sunsima te im nanjeli prvi ovosezonski poraz na domaæem terenu. Zadnji domaæi poraz doživjeli su 12. ožujka, nakon èega su nanizali 19 pobjeda. Najzaslužniji za pobjedu Cavsa bili su LeBron James sa 29 koševa, 6 skokova i 4 asistencija i Mo Williams sa 24 koša i 6 skokova. Kod Sunsa dvojica igraèa upisalo je double double Amare Stoudemire (14k i 12sk) i Steve Nash (18k i 10a). Momèad Sunsa imala je vrlo loš šut za tricu, 4:19,  te èak 18 izgubljenih lopti, pri èemu je prednjaèio Stoudemire (6).

Nakon utakmice LeBron James je izjavio: “Uvijek se nalazim u napadaèkom raspoloženju, kad god mi to suparnièka obrana dopusti ja æu to iskoristiti”.Bucksi su ostvarili gostujuæu pobjedu na gostovanju kod Pacersa. Pacersi su imali šansu da utakmicu odvedu u produžetke ili da osiguraju pobjedu, meðutim Ford je promašio dvije uzastopne trice. Najzaslužniji za pobjedu Buksa bio je australski reprezentativac hrvatskog porijekla Andrew Bogut  sa 31 košem i 18 skokova. Pacerse je predvodio Troy Murphy sa 14 koševa i 12 skokova.

Nakon utakmice Roy Hibbert je izjavio: “Dio utakmice smo imali pod kontrolom, a onda smo jednostavno pali u segmentu napada”.

Rezultati:
Indiana Pacers – Milwaukee Bucks 81:84
Orlando Magic – Utah Jazz 104:99
Chicago Bulls – Sacramento Kings 98:102
San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers 103:87
Phonix Suns – Cleveland Cavaliers 91:109

Latest Posts

NE PROPUSTITE