Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Sunsi voljni tradeat Chandlera i Dudleyja

Nakon što su ljetos svom silom željeli trampiti Bledsoea, prema pisanju ESPN-ovog analitičara Zacha Lowea, uprava Phoenix Sunsa sada je također spremna poslušati ponude i za svoja dva najiskusnija igrača – Tysona Chandlera i Jareda Dudleyja.

Gore spomenuti trojac, uz Elijaha Millsapa, najstariji su igrači momčadi iz “Doline Sunca” i sasvim je očigledno da su njihove karijere u Sunsima na zalasku jer je više nego jasno kako uprava Sunsa fokus prebacuje na razvijanje svoje mlade jezgre, među kojima se nalazi i naš Dragan Bender.

Ime Erica Bledsoea kružilo je po trade-tračevima cijelo ljeto. Pokušali su ga mijenjati s Bullsima za Jimmyja Butlera, Knicksima za Kristapsa Porzingisa, kao i s Indianom iz koje su pokušali dovesti Paula Georgea, no nitko se nije odvažio na dovođenje 27-godišnjeg razigravača koji iza sebe ima najbolju sezonu do sada – 21,1 koš, 6,3 asistencije i 4,8 skokova po utakmici.

Koga bi mogli interesirati Chandler i Dudley nije poznato, kao ni budućnost Bledsoea, ali njihovo iskustvo zasigurno će privući momčadi koje jure ka playoffu te im nedostaju igrač ili dva kako bi barem probali zaprijetiti Warriorsima na Zapadu i Cavaliersima na Istoku.

Iako su voljni trejdat svu trojicu, Sunsima se nikamo ne žuri s tim. Trenutno se nalaze ispod granice salary capa pa barem s financijskog stajališta nema nikakvog pritiska.

Latest Posts

NE PROPUSTITE