Wednesday, February 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Sunsi žele treću zvijezdu: U velikoj razmjeni Šarić bi napustio Arizonu?!

Nekoliko NBA izvora navodi potencijalni trade između Phoenix Sunsa i Minnesota Timberwolvesa u koji bi bio uključen i hrvatski reprezentativac Dario Šarić, koji bi se tako potencijalno mogao vratiti u hladni Minneapolis, gdje je već boravio u sezoni 2018./2019., kada je iznenađujuće napustio Philadelphia 76erse.

- Advertisement -

Iako se jedno vrijeme nije spominjao i bio u kombinacijama za trade, Karl-Anthony Towns ipak bi mogao napustiti Minnesotu. Naime, za usluge ovog mladog centra zainteresirani su Phoenix Sunsi. Nakon dobrog starta u sezonu s omjerom 7:4, predvođeni Bookerom i Paulom, Sunsi su spremni svome dvojcu pridodati “zvijezdu” u vidu Townsa, a sve u svrhu napada na vrh Konferencije.

Towns je produžio ugovor s Minnesotom, ali već duži period je očito kako u toj momčadi stvari ne funkcioniraju najbolje. Uz svog najboljeg igrača, u Phoenix bi Minnesota poslala i Josha Okogiea te pick druge runde 2022. godine.

Phoenix bi se u morao odreći Deandrea Aytona, Darija Šarića, Jalena Smitha te čak tri picka prve runde 2021., 2023. te 2025. godine.

- Advertisement -

Ayton bi popunio prazninu odlaskom Townsa na centarskoj poziciji te bi uz Russella i Anthonya Edwardsa imao glavnu rolu u momčadi. Jalen Smith i Dario Šarić donijeli bi širinu u momčad koja bi napokon mogla krenuti u svoj novi “rebuilding”, ovaj put kvalitetni.

Šarić je predkraj studenog potpisao trogodišnji ugovor sa Sunsima vrijedan čak 27 milijuna dolara, čime su pokazali koliko vjeruju u Šibenčanina. Ipak, iako je teško povjerovati kako bi se mogli odreći hrvatskog reprezentativca, ako se krene u napad na velika ostvarenja, ništa nije nemoguće, kako to već biva u NBA ligi… 

Latest Posts

NE PROPUSTITE