Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Superkošarka: Velika prièa o Kobeu Bryantu

Novi broj specijaliziranog košarkaškog mjeseènika Superkošarka u novom broju za veljaèu kao temu broju donosi veliku priæu o zvijezdi Lakersa Kobeu Bryantu, trenutaèno najboljim igraèem svijeta, kojeg mnogi veæ sad usporeðuju s Michaelom Jordanom. Usporedbu Bryanta i Jordana za Superkošarku analiziraju bivši NBA igraèi Toni Kukoè i Dino Raða.

Trener Cibone Velimir Perasoviæ, koji je usprkos golemim financijskim problemima odveo znatno pomlaðenu momèad Cibone u Top 16 Eurolige, za Superkošarku govori o svojoj buduænosti na klupi Cibone, zlonamjernim kritikama na raèun svojih igraèa i moguænosti da jednog dana postane izbornik hrvatske reprezentacije.

Životne prièe u ovom broju Superkošarke:
John Wall, bek Kentucky Wildcatsa, trenutaèno je najveæa zvijezda NCAA i najvjerojatniji prvi pick NBA drafta 2010.

Willis Reed
, košarkaški velikan New York Knicksa i bivšeg èelnog èovjeka New Jersey Netsa, u koje je 1991. iz Portalnda doveo Dražena Petroviæa

Od ostalih tema izdvajamo:
NBA All-Star vikend sredinom veljaèe održat æe se u Dallasu, a centralni dogaðaj bit æe nedjelja utakmica Zapada i Istoka pred više od 100.000 ljudi na Cowboys stadionu. Uz statistièke i ostale podatke Superkošarka donosi i obilje zanimljivih fotografija ‘èuda arhitekture’ na kojem æe biti oboren novi rekord u broju gledatelja.

Ekskluzivni NBA posteri: Vince Carter & Allen Iverson

Portret:
Joakim Noah, sin proslavljenog francuskog tenisaèa Yannicka, postaje sve važnija karika Chicago Bullsa

Interview
: Mario Delaš, novi centar Žalgirisa

Euroliga TOP 16 – pregled skupina

Svjetska premijera K1X limitirane serije lopti koje predstavljaju zrak, vodu, zemlju i vatru

Superkošarka i Men’s Locker – multibrand lifestyle store – daruju jednog èitatelja K1X košarkaškim tenisicama. Pošaljite kupon i sudjelujte u osvajanju ovog vrijednog dara!

Novi broj Superkošarke u prodaji!

Latest Posts

NE PROPUSTITE