Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sutonova buduænost još uvijek neizvjesna

Potencijalni hrvatski košarkaški reprezentativac Goran Suton posljednjih je dana jedan od demonstratora u školi košarke koju Utah Jazz, NBA klub koji ga je izabrao na draftu, održava diljem zemlje.

Osim prikazivanja košarkaških trikova, Suton je s nekolicinom djece odigrao i nekoliko akcija “jedan na jedan”, nakon èega je dijelio autograme i odgovarao na pitanja znatiželjnih.

“Ovo je veæ drugi tjedan u kojem se družimo s djecom, svaki dan posjetimo dva, tri grada. Sjano je vidjeti izraze lica te djece i oduševljenje kad im u posjet doðe NBA igraè.”

A hoæe li 209 centimetara visoki Suton doista i zaigrati u NBA ligi veæ predstojeæe sezone još je uvijek neizvjesno. Igraèi izabrani u drugom krugu drafta ne dobivaju automatski ugovore s klubovima, tako i ovaj 24-godišnji Sarajlija još uvijek èeka hoæe li potpisati s Jazzerima. Sigurno æe se pojaviti na pripremnom kampu Utaha, a njegov menadžer pregovara s vodstvom kluba oko eventualnog ugovora.

Doista ne znam što æe se dogoditi. Sve je u rukama moga menadžera. Ja samo treniram i pokušavam se spremiti za kamp“, rekao je Suton okupljenim novinarima u Evanstonu, dodavši da mu neæe smetati èvrsta ruka trenera Jerryja Sloana.

“Igrao sam na Michigan Stateu za Toma Izzoa koji je vrlo strog. Imao sam prilike razgovarati i sa Sloanom, sviða mi se njegov trenerski stil. On je jedan od najboljih trenera, uzbuðen sam što æu uèiti od njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE