Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sutra u 21:00 – sportski kviz “Be The Goat”

Sportski kviz imenom „Be The Goat“ starta već ove nedjelje! Sportski kviz od 33 pitanja igrat će se svake nedjelje točno u 21 sat.

Naoružajte se znanjem jer najbolji kvizaši tjedna dobivaju posebne kupone od strane Dunk Shopa, dok najbolji od najboljih u prvoj sezoni dobiva bon od 100 eura. Kviz je i na hrvatskom i na engleskom, a pristup je besplatan.

Potrebno je otvoriti link (www.ahaslides.com/bethegoat) u nedjelju u 21h te unijeti sljedeće:
– Nickname (vaš nadimak u kvizu)
– Email adresa (za primanje nagrade) – neobavezna, ako se želite natjecati izvan konkurencije za nagradu

Te naravno, pokazati što bolje sportsko znanje!

“Sutra ispunjavamo jednu od naših dugogodišnjih želja, sportski kviz. Nadam se da ćemo sudionicima uspjeti dočarati našu ideju“ – istaknuo je Filip Džeba, pokretač ideje Be The Goat i osnivač portala NBACRo.com.

Ideja kviza?

“Kviz neće biti prezahtjevan, ali pokušat ćemo izbjeći pitanja do čijih se odgovora može brzo doći na googlu. Sustav bodovanja napravljen je tako da brzi odgovori donose više bodova, što se nadam da će zaintrigirati iskrene kvizaše.”

Kako igrati?

“Vrlo jednostavno. Link je www.ahaslides.com/bethegoat. Točnost je ključna, jer tko zakasni neće moći nadoknaditi izgubljeno. Od 21:00 do 21:30 traje kviz.”

Četiri runde i ukupno 33 pitanja.

  • Prva runda se sastoji od 15 brzinskih pitanja, 20 sekundi po pitanju te 2 moguća odgovora.
  • Druga runda pet pitanja manje i 5 sekundi više, ali i četiri moguća odgovora.
  • Treća runda 5 pitanja i više mogućih odgovora.
  • Zadnja, ili popularno zvana „odlučujuća runda“ sastoji se od 3 pitanja, te treba utipkati točan odgovor (broj ili slova).

Nagrade su zaista impresivne za sve sportske znalce – kuponi Dunk Shopa.

“Zahvala Dunk Shopu, jer smo se uistinu sve brzo dogovorili. Bit će puno nagrada, i za sve koji nas prate na društvenim mrežama ali i na Youtubu, jer će svaki naš kviz biti u izravnom prijenosu na našim kanalima, s moderacijom Matea Litovića. Između ostalog, tu će se moć vidjeti sva pitanja, odmah i točne odgovore, kao i statistiku te live poredak.”

Za kraj, ne zaboravite. Nedjelja, 21h. Let the games begin! IG @be_the_goat2021

Latest Posts

NE PROPUSTITE