Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Suvlasnik Celticsa ima nešto protiv Miamija

Košarkaši Miami Heata su do konferencijskog finala izbacili Philadelphiju 76erse i Boston Celticse, a trenutno prema svim izgledima izbaciti æe i najbolju momèad regularne sezone, Chicago Bullse.

- Advertisement -

Najviše medijske tenzije je digla pobjeda protiv keltskog ponosa, Boston Celticsa. Ni Dwyane Wade, ni LeBron James u svojoj 7-godišnjoj profesionalnoj karijeri nisu uspjeli tu momèadi izbaciti iz doigravanja. Njihovi putovi do velikog finala su uvijek izbjegli Boston  i zato je ove godine dvoboj spomenutog dvojca protiv Bostona bio pod posebnim poveæalom.

I uspjeli su. LeBron James, junak posljednje utakmice se nakon posljednjeg sudèevog zvižduka rasplakao, djelo koji je tada puno govorilo. I svu to radost floridske momèadi su mogli pratiti i navijaèi, vodstvo te igraèi Bostona kojima svakako nije bilo lako. I treæu godinu za redom nisu uspjeli otiæi do kraja kada su bili meðu glavnima, u odreðenim dijelovima (post)sezone i glavni konkurenti za naslov.

I sve te godine je pratio i suvlasnik Celticsa, Wyc Grousbeck, te mu sigurno nije bilo lako. No, sve te silne frustracije zbog Heata, mogli bi slobodno reæi i svu tu mržnju prema momèadi koja je godinama bila simpatija u mnogim oèima NBA ljubitelja, ali samo do “The Decisiona”, je iznio na jednoj od lokalnih radio postaja. Izjava koja æe sigurno ovih dana dignuti prašinu sa one strane Atlantika.

- Advertisement -

“Gledam ovogodišnje doigravanje jer žarko želim da Miami izgubi. Žestoko navijam protiv momèadi Heata”, rekao je Grousbeck. I prema svemu sudeæi gledat æe ih još koji tjedan jer prema svim izgledima Miami bi mogao uskoro zapeèatiti još jednu seriju, treæu i uæi u tu posljednju protiv Dallas Mavericksa.

Samo još pet utakmica dijeli Miami od naslova i dodatnog razloga za ljutnju suvlasnika Bostona, no za njegovu potencijalnu radost æe se noæas, pa možda i još koji dan boriti prvo Bullsi, a nakon toga spomenuti Mavericksi.

Za kraj možemo slobodno Grousbecku poruèiti kako bi možda mogao pratiti taj famozni pad Heata da se nisu on i njegove kolege samo tako odrekli Kendricka Perkinsa. Grešku koju je priznao i nakon ispadanja njihov trener, grešku koja je možda i okonèala tu jednu eru Celticsa nakon one slavne Auerbachove.

Latest Posts

NE PROPUSTITE