Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sveuèilišna momèad snova

Prvi puta ove sezone dogodilo se da nijedan senior, tj. student zadnje godine nije izabran u Dream Team sveuèilišnih momèadi. Tyler Hansbrough, igraè North Caroline, i Michael Beasley jednoglasno su izabrani. Hansbrough, najbolji igraè Istoène konferencije te Beasley, bili su imenovani na sva 72 glasa.

Beasley je fantastiènu sezonu završio s prosjekom od 26.5 poena, 12.4 skokova, šutirao je 53.5 posto iz igre, što je zaista dostignuæe vrijedno spomena i pohvale. On je jedan od najzaslužnijih što njegova momèad Kansas igra Final Four, jer bez njega bi bili sasvim prosjeèna momèad.

North Carolina može se pohvaliti da ima jednog velikog dragulja, Tylera Hansbrougha. Utakmice je obilježavao intrigantnim brojkama, prosjeèno je ubacivao 23 poena i imao 10.4 skokova. Dobio je nadimak Psiho T, u dok je vodio svoju momèad prema završnici natjeanja. Momèad je skupila 36 pobjeda i tako došla do svog 17. završnog turnira.

Sveuèilište Texas doguralo je do regionalnog polufinala, pitanje je da li bi došli i do tamo, jer u momèadi su imali Augustina, koji je dobio 66 glasova i skupio 346 bodova. Sezonu je završio s prosjekom od 19.8 poena, 5.7 asistencija uz prosjeène 37.2 minute provedene na parketu. Ovako izgleda najbolja petorka: Hansbrough, Lofton, Hibbert, Collinson i braniè Neitzel.

Latest Posts

NE PROPUSTITE