Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Taj Gibson: Želim ostati u Bullsima

Krilni centar Chicago Bullsa Taj Gibson izjavio je svoju “ljubav” Chicago Bullsima te želi ostati èlanom Bullsa i u narednim godinama. Pokazao je kako ima važnu ulogu u ekipi te æe sigurno i Bullsi napraviti sve kako bi ga zadržali u svojim redovima.

Bullsi su ovu sezonu završili veæ u prvom krugu doigravanja kada ih je svladala Philadelphia 4-2. Najveæi razlog ranog ispadanja Bullsa je teška ozljeda koljena Derricka Rosea koji æe cijelo ljeto provesti oporavljajuæi se od operacije koljena.

U ekipi Bullsi imaju nekoliko mladiæa na kojima mogu graditi svoju buduænost, a meðu njih spada i Taj Gibson, sjajni krilni centar koji unosi ogromnu kolièinu energije s klupe. Iako njegov ugovor istièe tek nakon sljedeæe sezone, veæ se spominje moguænost njegovog produženja ugovora.

“Veæ sam svima rekao da se vidim samo u dresu Bullsa”, izjavio je Gibson. “Volim igrati za Bullse i nositi njihov natpis na dresu. Ne optereæujem se što æe biti za dvije godine, znam samo da želim nastaviti igrati u Bullsima. Na meni je da treniram i poboljšavam svoju igru kako bih mogao pomoæi svojoj ekipi. Vjerujem da æu najkasnije sljedeæe sezone potpisati produženje ugovora.”

Bullsi su veæ obavili prve razgovore s Gibsonom oko produženja ugovora, a mogli bi mu ponuditi produženje kasnije ovoga ljeta, nakon što završi draft prilikom kojeg su moguæe velike promjene u ekipi. Bullsi su obavili razgovore s Harrisonom Barnesom, igraèem koji æe vjerojatno biti izabran meðu prvih 10 izbora na draftu. Bullsi imaju tek 29. izbor drafta, ali spominje se moguænost da æe pokušati dobiti što bolji izbor drafta u zamjenu za Luola Denga, èija bi zamjena Barnes mogao biti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE