Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tatum poručio:”Komentari su kao da smo skupljeni s ulice, to nas motivira”

Reprezentacija SAD-a u nikad slabijem sastavu čeka Svjetsko prvenstvo koje za devet dana počinje u Kini. Izborniku Greggu Popovichu nastup su otkazale gotovo sve velike zvijezde sa spiska. James Harden, Anthony Davies, Zion Williamson, Damian Lillard i Kevin Love samo su neki od igrača koji su ovog ljeta rekli ‘ne’ reprezentaciji, pa se Popovich našao u teškoćama. Upravo zbog silnih problema sa sastavom, mnogi smatraju da Amerikanci mogu ostati bez zlata jer nikada nisu izgledali slabije, a takve izjave samo dodatno motiviraju Jaysona Tatuma, igrača ‘Bostona’ koji poručuje:

“Kao da su nas pokupili sa ulice… Mi smo NBA košarkaši i jako smo dobri u onome što radimo. Ovakve stvari nas samo dodatno motiviraju.”

Ruku na srce, bez obzira na silne otkaze, treba reći da Amerikanci svejedno imaju jak sastav koji je popunjen nekim zvijezdama kao što su Brook Lopez, Donovan Mitchell ili Kemba Walker koji bi trebao biti njihov lider na terenu. Upravo je Kemba izjavio kako je podcjenjivanje ove momčadi dolijevanje goriva na vatru i kako ih to čini gladnima uspjeha. Mundobasket počinje 31. kolovoza i trajat će do 15. rujna, a Amerikanci će biti u grupi sa Japanom, Turskom i Češkom protiv koje otvaraju prvenstvo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE