Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tayshaun Prince u svaði sa trenerom

Detroit Pistonsi su sinoæ izgubili još jednu utakmicu, a osim teškog poraza situaciju je dodatno pogoršala svaða izmeðu Tayshauna Princea i trenera Johna Kuestera.

“Nadam se da se to neæe više ponoviti,” rekao je Prince. “Ne mogu reæi da neæe jer sam ja tip osobe koja neæe šutjeti ako misli da nešto nije u redu.”

Sukob izmeðu Princea i Kuestera zapoèeo je nakon što se Prince nije na vrijeme probio kroz blok kako bi zaustavio beka Golden State Warriorsa Reggiea Williamsa da šutira tricu nakon koje su Warriorsi poveli sa 25 poena razlike 4 minute prije kraja poluvremena. Kuester je pozvao timeout i izrazio svoje nezadovoljstvo Princeu koji je ne to uzvratio. Kako se svaða nastavila, Kuester je da znak zaštitarima da maknu Princea sa klupe.

“Takve stvari se dogaðaju,” rekao je Prince. “Možete me nazvati zloèestim momkom. Znao sam reæi neke stvari i Flipu Saundersu, Larryu Brownu i svim ostalim svojim trenerima. To je dio igre. Možda se u toj situaciji nisam najbolje ponio, ali kada gubiš sa 30 razlike èudne stvari se dogaðaju.”

Jedan izvor je rekao kako Kuester i Prince nisu razgovarali o incidentu za vrijeme poluvremena niti nakon utakmice. “Izrazio sam svoje mišljenje, i on je izrazio svoje,” rekao je Prince. “Imao sam potrebu da nešto kažem, i on je imao potrebu da nešto kaže. Bila je takva situacija da ništa što smo pokušavali na terenu nije prošlo kako treba. Razvaljivali su nas. Na poluvremenu smo sve to odluèili staviti sa strane i pokušati pobjediti utakmicu jer su Warriorsi momèad koja igra na takav naèin da se možeš vratiti u utakmicu.”

Pistonsima je poraz od Warriorsa bio sedmi ove sezone, te su sa omjerom 4-7 pali na jedanaesto mjesto u Istoènoj konferenciji. Iako su na poluvremenu gubili sa 23 poena razlike, Pistonsi su odigrali odlièno u zadnjoj èetvrtini i smanjili razliku za konaèan rezultat 101-97. Prince je u utakmici postigao 15 poena i 5 skokova za 28 minuta igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE