Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Teague pronašao novi dom… u podrumu svojih roditelja

Momčad Indiana Pacersa napravila je vrlo dobar posao u dosadašnjem dijelu ljeta dovođenjem provjerenih imena kao što su Al Jefferson, Thaddeus Young i Jeff Teague.

Posljednji od navedenog trojca, 28-godišnji razigravač Teague, vratio se u svoj rodni Indianapolis nakon nekoliko godina studiranja na sveučilištu Wake Forest (Winston-Salem, Sjeverna Karolina) i 7 sezona u dresu NBA momčadi Atlanta Hawks.

Iako mnogi vrhunski sportaši koji kroz svoju karijeru zarade više milijuna dolara rezerviraju mnoge raskošne vile i prije nego što službeno potpišu ugovor s ekipom iz nekog novog grada, Teague se odlučio ni manje ni više nego – useliti u podrum svojih roditelja.

Iako se na početku pretpostavljalo da je ovo jedna velika šala, glasine je demantirao sam košarkaš: “Kupio sam kuću ovdje prije nekoliko godina, za vrijeme dok sam živio u Atlanti, te sam ju odlučio pokloniti svojim roditeljima. Sada kada sam prodao svoju kuću u Atlanti, vraćam se doma i živjet ću u kući sa svojim mamom i tatom.”

S obzirom na to da se košarkaši relativno kasno vraćaju sa svojih utakmica, treninga ili press konferencija, biti će zanimljivo vidjeti kako će se Teague pobrinuti da ne probudi svoje roditelje u kasnim noćnim satima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE