Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Teletoviæ tri godine u Netsima

Mirza Teletoviæ je prema posljednjim informacijama konaèno odabrao svoju NBA ekipu. Imao je ponude Brooklyn Netsa i Cleveland Cavaliersa te je prihvatio onu od Netsa.

Netsi æe iskoristiti cijeli svoj mid level exception na Teletoviæa, što znaèi da æe on dobiti trogodišnji ugovor vrijedan 15 milijuna dolara. Ovaj dogovor je za sada samo usmeni jer NBA ekipe mogu potpisivati ugovore s igraèima tek od 11. srpnja, kada bi se trebala formalizirati suradnja Netsa i Teletoviæa.

Netsi su veoma aktivni ova tri dana od poèetka prijelaznog roka, imaju dogovor s Geraldom Wallaceom za potpisivanje novog ugovora trajanja 4 godine prema kojem æe Wallace godišnje zaraðivati 10 milijuna dolara. Uz to, dogovorili su razmjenu s Atlanta Hawksima za Joea Johnsona, ali i ona æe biti provedena tek 11. srpnja jer prvo moraju potpisati DeShawna Stevensona te ga zajedno s Jordanom Williamsom, Johanom Petrom, Jordanom Farmarom i Anthonyjem Morrowom poslati put Hawksa.

Ne zaustavljaju se Netsi samo na ovome, pokušavaju složiti ponudu koja bi zadovoljila èelnike Orlando Magica pa da oni pristanu na razmjenu Dwighta Howarda, no to još nisu uspjeli uèiniti.

Teletoviæ je karijeru zapoèeo u košarkaškom klubu Sloboda Tuzla, potom je prešao u belgijski Oostende i od 2006. godine brani boje Caje Laboral. Igrajuæi za Caju u ACB ligi postizao je 16,3 poena u prosjeku uz 36% za 3 poena, dok je u Euroligi napravio korak više i zabijao prosjeèno 21,7 poena, uz 43% šuta za 3 poena i 6 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE