Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Teletović: Bogdanović je vrhunski košarkaš

Mirza Teletović je prije početka regularne sezone dao kratki intervju s bosanskim novinama ”Avaz”, a dotaknuo se i našeg NBA dragulja Bojana Bogdanovića te šansi Netsa za osvajanje naslova.

”Svjesni smo da imamo vrhunske igrače i želimo otići što dalje, želimo igrati finale i osvojiti naslov. U Brooklynu smo i to vlasnik kluba očekuje”, započeo je Mirza.

”Na svakom treningu se vidi iskustvo trenera Hollinsa. Utakmice predsezone su potvrdile da momčad ima potencijala, ali sada smo staloženiji, radimo drugačije. Znamo što nam je cilj”, nastavio je Teletović.

Teletović je otkrio da po prvi puta u NBA karijeri ima plan za svoju igru: ”Zadovoljan sam. Siguran sam da ću igrati više nego zadnje dvije godine. I prije planiranja mi je trener Hollins dao više slobode u igri i crtao je akcije za mene, što znači da ću imati veću odgovornost u igri.”

Mirza je dao veliki kompliment Paulu Pierceu i rekao je da će ostatak momčadi morati igrati bolje da nadoknadi njegov odlazak: ”Neće biti lako nadomjestiti odlazak Piercea, on je jedan od najboljih igrača ikada, ali Brooklyn ima jak roster. Tko god dobije šansu to će odraditi odlično, a meni njegov odlazak otvara više mjesta na poziciji niskog i visokog krila.”

Na pitanje o Bogdanoviću i prilagodbi rekao je: ”Lopte su drugačije u NBA ligi nego u FIBA-inoj košarci, američka selekcija se trebala naviknuti na lopte kada su igrali na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Bojan je vrhunski igrač i siguran sam da će pokazati svoj talent.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE