Friday, May 3, 2024

ZADNJE OBJAVE

Teodosić u pregovorima s Clippersima

Razigravač CSKA Moskva i reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, pregovara o trogodišnjem ugovoru s Los Angeles Clippersima, vrijednom 24 milijuna dolara.

Tridesetogodišnji košarkaš se već nekoliko godina spominje u kontekstu prelaska preko bare, te su se Chicago Bullsi i Minnesota Timberwolvesi do sada spominjali kao glavni kandidati za njegov potpis. Ni sam Teodosić nije bio siguran da li je spreman za skok u svojoj karijeri, ali izgleda da je došlo vrijeme za novu stranicu nakon osvajanja Eurolige prošle godine i isteka ugovora ovog ljeta.

Clippersi su dosta zainteresirani za njegove usluge, iako će sastanak s Derrickom Roseom također biti faktor u pregovorima s Teodosićem.

Euroligaški veteran nosi iskustvo iz desetljeća nastupa na parketima širom Starog kontinenta, a prethodna sezona je bila vjerojatno najproduktivnija u karijeri. U prosjeku je bilježio 16,8 poena uz 6,8 asistencija i 2,1 skokova u najjačem Europskom natjecanju, gdje je ekipu doveo do Final Foura i poraza od Olympiakosa u prvoj utakmici.

S reprezentacijom, Teodosić je osvojio srebrene medalje na Eurobasketu 2009. godine, te na Svjetskom prvenstvu 2014. i Olimpijskim Igrama 2016. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE