Friday, January 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Terrence Williams kažnjen od strane kluba

Prva zamjena New Jersey Netsa, Terrence Williams, sinoæ je odradio prvu od dvije utakmice kazne neigranja koju mu je odredio klub zbog konstantnog kršenja klupskog pravilnika. Njihovom odlukom, Williams je tako propustio domaæu utakmicu protiv Atlanta Hawksa, a neæe putovati niti danas u Boston.

- Advertisement -

Trener Netsa Avery Johnson nije htio raspravljati o detaljima, te je rekao kako je Williams veæ kažnjavan nekoliko puta, ali nije u potpunosti shvatio pouku.

To je bilo nešto što mi rješavamo veæ otprilike zadnja dva do tri tjedna. Ne znam da li on najbolje shvaæa što mi pokušavamo uèiniti – rekao je Johnson.

Williams, koji je propustio pet od zadnjih sedam utakmica zbog ozljede, tako je bio primoran ostati kod kuæe za vrijeme juèerašnje utakmice. Nije bio dostupan za izjavu. Trener Johnson rekao je da æe situacija biti praæena iz dana u dan te da æe se fokusirati na igraèe koji naporno rade i prihvaæaju njegov naèin rada i sistem. Upravo bi loš pristup utakmicama mogao biti razlog Williamsovog kažnjavanja.

- Advertisement -

Smisao NBA lige nije da budeš NBA igraè, veæ da budeš profesionalac – dodao je Johnson i rekao da æe o sluèaju Williams više moæi reæi za dan ili dva.

Latest Posts

NE PROPUSTITE